Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Zlatni humus s kurkumom

Zlatni humus s kurkumom

Sve sastojke dodati u blender i miksati do kremaste teksture. Umjesto umeboshi začina možete koristiti himalajsku sol ili cvijet soli.

Ovaj recept, osim kurkume, sadrži biljnu masnoću i crni papar koji su potrebni kako bi se blagotvorna svojstva kurkume mogla u organizmu maksimalno iskoristiti. Poslužite uz tostirani kruh ili napravite hranjiv sendvič uz dodatak klica, rotkvica ili drugog povrća po želji. U slast!

Probajte i crni humus! :) 

Vrijeme pripreme 45 min
Složenost Vrlo jednostavna priprema
Sastojci 10 sastojaka

400 g kuhanog slanutka
4 žlice maslinovog ulja
2 žlice umeboshi začina
2 režnja češnjaka
1 žlica tahinija
1 žličicu kurkume u prahu
½ žličice crnog papra
½ žličice kajenskog papra (chilija)

 

Na vrh