Tradicionalno japansko rižino vino. Sake se izvorno koristio kao prinos bogovima, a danas je obavezni dio stola u Japanu za užitak prije i nakon obroka. Muso sake spravljen je tradicionalnim proizvodnim procesima od pomno odabranih sastojaka. Sake je užitak koji se može kušati vruć ili hladan, ovisno o godišnjem dobu i raspoloženju. Prilikom proizvodnje, riža se polira i ispire kako kako bi se uklonio površinski sloj koji sprječava fermentaciju i razvoj arome. Riža se potom pari, hladi i miješa s Koji sjemenkama kako bi nastao "Kome-Koji". Kome-Koji se miješa s vodom i kvascem kako nastao Moromi koji se cijedi kako bi nastao sirovi sake. Sake se nakon toga filtrira i pasterizira kako bi se očuvao i dovoljno sazrio, nakon čega se prelijeva u boce.
- Organski
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
300ml Sake Vino i pjenušci 28442
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.