Tamari je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od čiste soje, vode i morske soli. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Tamari Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka, procesom višemjesečne fermentacije u drvenim bačvama. Nastaje kao "nus-proizvod" pri proizvodnji sojinog misa. Slanog je okusa i stoga se može upotrijebiti kao zamjena za sol u pripremanju raznih jela od žitarica i povrća. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.
- Organski
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
250ml Tamari Umaci od soje 15633
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.