Lazanje su omiljeni kulinarski klasik, a prilikom pripreme ovog ukusnog jela možete pokazati svu svoju kreativnost. Ove lazanje nije potrebno prethodno kuhati pa samo dodajte omiljeni umak i povrće za pripremu sočnih i prefinih lazanja. Nećete pogriješiti s mirisnim umakom od rajčice, domaćim bešamel umakom i ako dodate tikvice, patlidžane, mladi luk i mediteransko mirisno bilje poput origana, ružmarina ili bosiljka. Priprema: u pleh za pečenje stavite sloj lazanja i prvi sloj bešamel umaka ili umaka od rajčice. Prekrijte s lazanjama i tako slažite do zadnjeg sloja. Gornji sloj bogato premažite umakom od rajčice i sirom. Pecite u prethodno ugrijanoj pećnici na 200°C 35 minuta.
- Bez dodanog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere.
- Organski
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
250g Tjestenina lasagne Tjestenina 26872
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.