Samo žličica ili dvije autentične japanske Umami paste s đumbirom na bazi fermentirane soje i riže osigurat će vašim jelima wow efekt. Osim što je idealan dodatak varivima, umacima i marinadama može se koristiti i samostalno kao preljev za pečena ili pržena jela. Kao dip za krumpiriće ili slasni umak za sendviče i burgere. Pastu dodajte u salatne umake ili koristite za mariniranje tofua. Umami pasta se dobiva procesom fermentacije Aspergillus oryzae kulture, u Japanu poznatije pod imenom Koji kultura, koja oslobađa aminokiseline i glutamat. Ovim procesom pripremaju se najpoznatiji japanski umaci poput soyu-a, mirina, misa ili sake.
- Bez dodanog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere.
- Organski
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
150g Umami pasta s đumbirom Začini 32081
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.