Umeboshi je u Japanu odavna poznat kao pomoćnik za reguliranje kiselosti u želucu, a u obliku paste, umeboshi je odličan i za obogaćivanje okusa različitim jelima. Shiso potječe iz južnog dijela Kine. Izvorno je korišten u medicini, a kao hrana se počinje koristiti u 17. stoljeću. Kombinacijom ukusne umeboshi paste i shisoa dobivena je izvrsna začinska mješavina koja se može koristiti kao preljev za salate i tjesteninu, ali i za mnoga druga jela.
- Organski
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
150g Umeboshi pasta sa shisom Začini 24443
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.