Ukusan recept za umak japanske makrobiotičke majstorice koja je 7 godina bila Madonnina osobna kuharica.
20min
Jednostavna priprema
Datum objave:29.01.2015
Umak od cikle ima jaku boju i dobro se kombinira s tjesteninom ili kao preljev za povrće, smeđu rižu ili druge žitarice.
U lonac dodajte 2 žlice vode i luk pa na srednje jakoj vatri pirjajte 3 minute. Dodajte narezanu ciklu pa nastavite pirjati još 5 minuta. Dodajte preostalu vodu pa kuhajte dok cikla ne omekša. Dodajte sol i umeboshi začin pa pomiješajte. Ugasite vatru i ostavite da stoji 1 minutu pa izmiksajte u blenderu. Provjerite okus i ako je umak gorak, po potrebi dodajte javorovog sirupa i ponovno sve izmiksajte.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
½ srednje velike glavice luka nasjeckane
2 žlice izvorske vode
1 cikla, narezana
¼ žličice morske soli
1 žlica umeboshi začina
javorov sirup, po želji
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar