Kategorije
Mateja Horvat, mag. nutricionizma
6 namirnica koje nas pokreću u ritmu proljeća
Uskladite potrebe svoj organizma s proljetnim ritmom prirode uz korisne nutricionističke savjete. 
bio&bio tim
Magnezijem protiv umora i lošeg raspoloženja
Saznaj koji su najbolji izvori magnezija i kako ti magnezij može pomoći 
Jadranka Boban Pejić
Ljetna prehrana - osnovne značajke i savjeti
Kvalitetna prehrana omogućit će nam da se lakše nosimo s izazovima ljeta, koža će nam biti zdravija i otpornija što nam može osigurati aktivno ljeto s puno boravka u prirodi i na zraku. Provjerite niz savjeta za kvalitetnu ljetnu prehranu koje vam donosi Jadranka Boban Pejić. 
Irina Zafranović
Moringa je moje rješenje za anemiju i umor
Dobar savjet zlata vrijedi. Vidi kako se koristi moringa i zbog čega je toliko potentna i svestrana. 
Jadranka Boban Pejić, direktorica Biovege
Je li soja zaista loša za zdravlje
Mnogo je zbunjujućih informacija u medijima na temu soje. Kakva soja je dobra za naše zdravlje otkriva Jadranka Boban Pejić. 
Vlasta Prohaska Jarec, Planetopija
Mahunarke kao superhrana
Poznata svjetska food blogerica Julie Montagu, a.k.a. The Flexi Foodie u svojoj knjizi Superhrana, piše hvalospjev mahunarkama. :)
Mateja Horvat, mag. nutricionizma
Nutritivno bogatstvo mahunarki i ispravan način kuhanja
Otkrij sve trikove za pravilan način kuhanja mahunarki i iskoristi njihovu nutritivnu vrijednost.
Jadranka Boban Pejić, direktorica Biovege
Jedna drugačija čestitka ili zašto radimo to što radimo
Pročitajte inspirativnu i sasvim drugačiju blagdansku čestitku direktorice Biovege, Jadranke Boban Pejić. 
Mateja Horvat, mag. nutricionizma
Tajna zdrave probave
Sve o zdravoj probavi i kako je postići. Nutricionistički savjeti u vezi optimalnog načina prehrane za savršenu probavu uz konkretne primjere i preporuke.  
Žana Hinek
Nije svaka tjestenina „japanski noodle“
Pročitajte zadnji u nizu blog post iz našeg japanskog serijala o hrani. Evo zbog čega Žana tvrdi da se japanska proizvodnja tjestenine itekako može nazvati umjetnošću. Saznajte sve o japanskim noodlima i zašto su toliko posebni.
Ivana Lazić
Esenski kruh
Sve je više upita o načinu spravljanja esenskog kruha, pa smo odlučili s vama podijeliti ovu jednostavnu i finu varijantu.
Ivana Lazić
Klice - kako ih uzgojiti
Saznajte kako pravilno isklijati sjemenke, izbjegnite najčešće pogreške i naučite nekoliko korisnih trikova. Klice su nutritivno izuzetno bogate i korisne u zimskim mjesecima kada nam nedostaje vitaminsko-mineralni „kick“.
Irina Zafranović
Najljepše mi je čuti da je kupcu moj savjet pomogao da se osjeća bolje
Povodom 10. rođendana bio&bio, postavila sam 10 pitanja jednom od najiskusnijih bio&bio djelatnika. Mina kaže da je u komunikaciji s kupcima najvažnije čuti osobu s kojom se razgovara. Pročitajte zanimljiv intervju...

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel